Diensten

Dé sport & wellness matchmaker

Gezondheid en leefstijl een steeds meer gebruikt begrip in onze maatschappij. De kosten voor de gezondheidszorg zijn aanzienlijk hoog en de overheid en media worden opgeroepen om mensen voor te lichten een gezonde leefstijl aan te nemen. Bedrijf en consument zijn hierom bewust bezig om burn-out gerelateerde klachten tegen te gaan. Door het opzetten van gezondheidsprogramma’s die gericht zijn op conditieverbetering, ontspanning en vermindering van stress.

Dat een goede relatie tussen beweging, voeding en gezondheid essentieel is voor een kwalitatief beter leven, valt niet meer over te twisten. Sport & wellness organisaties merken deze ‘trend’ op en kampen met (een bekwaam) personeelstekort. Daarentegen zien werkzoekenden mogelijkheden in de gezondheidsbranche. Velen laten zich hierom omscholen om hun passies te achtervolgen.

Wij van FitWell Flex zetten ons ervoor in deze mismatch in de markt om te buigen naar mogelijkheden voor zowel werkgever als werknemer. Door kennis en kunde op het gebied van inspannings-, ontspannings-, en preventieve wellness toe te passen bij het matchingsproces dragen ook wij onze steentje bij aan de balans in de maatschappij op het gebied van sport, zorg en leefstijl.