Over ons

Wat doet Fitwell Flex?

FitWell Flex is een werving,- en selectie bureau van en voor sport, zorg & wellness talenten. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen en het ter beschikking stellen van personeel in de inspannings-, ontspannings-, en (preventieve) wellness. Wij dragen zorg over de in- en doorstroom van professionals op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau.

We zijn dé expert in de werving en selectie van medewerkers voor sport en wellness gerelateerde organisaties. Vanuit een netwerk van professionals combineren wij expertise zodat we het beste aan onze opdrachtgevers kunnen bieden.  Met de daarbij komende ervaring in de sectoren sport en wellness kunnen wij effectief de juiste mensen op de juiste plek plaatsen.  Wij hebben de specifieke kennis en nemen de tijd die hiervoor bij personeelszaken vereist is, bij de opdrachtgever weg.

Onze visie is simpel: het verzorgen van de optimale in- en doorstroom van talenten!

Wij zijn een teamplayer met aandacht voor de wensen, behoeften en ambities van opdrachtgevers en talenten. Belangrijke kernwaarden hierin zijn: prestatie, mentaliteit, leervermogen, expertise en gedrevenheid. Dit maakt ons niet alleen een intermediair, maar ook een vertrouwenspartner die meedenkt en meewerkt aan de gewenste resultaat.

Wil je meer weten over onze diensten of ben jij een talent die staat te popelen om bij één van onze leuke opdrachtgevers aan de slag te gaan. Aarzel dan niet contact met ons op te maken. Meer informatie?

Oprichtster

Mijn naam is Luz Adriana Jaramillo, eigenares LAJ Get Personal en FitWell Flex. Ik heb HBO Bedrijfsadministratie gestudeerd en zo’n 12 jaar ervaring binnen de financieel administratieve dienstverlening, waarbinnen ik functies als teamleider grootboek en assistent plant accountant heb mogen bekleden.

Vanuit mijn passie voor sport en gezondheid besloot ik, begin 2016, een start te maken aan mijn bedrijf Get Personal waarbinnen ik fitness- en health professionals coach en inzet om zowel particulier als werknemer te helpen zelfregie te krijgen over hun vitaliteit en lifestyle.

Hieruit is een jaar later FitWell Flex ontstaan waarin ik mijn business activiteiten nieuwe diepgang heb mogen geven. Door leuke samenwerkingen aan te gaan en oplossingen te creëren voor zowel opdrachtgever als arbeidskracht, ben ik een echte matchmaker. Denk jij dat we iets voor elkaar kunnen betekenen? Bel mij! Mogelijk zitten wij binnenkort aan een bakje koffie.