Wellness vacatures

Het begrip wellness is ontstaan uit de samenvoeging van ‘well being’ en ‘fitness’. Centraal hierbij is je goed voelen en fit blijven. Wellness lijkt wel een populaire leefstijl trend te zijn geworden. Allemaal onder het mom van gezondheidspreventie en duurzaamheid.

Banen in deze sector komen als paddenstoelen uit de grond schieten. Denk aan de voedingscoaches en stresscoaches die niet alleen bij particulier maar ook in het bedrijfsleven meer ingezet worden. Daarnaast zijn de Wellnesscentra waar je lekker in een spa of bij een masseur tot rust kan komen niet meer weg te denken als deel van onze vrijetijdsbesteding. Wij van FitWell Flex zetten ons er voor in vraag en aanbod in deze sector samen te brengen.

Ben jij werkzoekend in deze sector? Misschien ben je freelancer en op zoek naar een leuke opdracht in het bedrijfsleven. Aarzel daarom niet je in te schrijven bij ons bureau. Vul het contact formulier in en we nemen binnen 3 dagen contact met je op. Wij zijn erg geïnteresseerd naar je wensen zodat we een passende werkplek voor je kunnen vinden.